Conference League

Τσορμπατζόγλου: «Με Ράφα Σοάρες και Μουργκ αντί του Κωνσταντέλια κόντρα στην Άιντραχτ ο ΠΑΟΚ»

Ακούστε τα τελευταία νέα αναφορικά με τις σκέψεις του Ραζβάν Λουτσέσκου για την ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στην Άιντραχτ, όπως τα μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Στα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» του ΠΑΟΚ λίγες μόνο ώρες πριν το μεγάλο παιχνίδι με την Φράιμπουργκ στη Γερμανία για την 5η αγωνιστική του Conference League, αναφέρθηκε μέσω του αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Ο ρεπόρτερ του «δικεφάλου του βορρά» αναφέρθηκε στις σκέψεις τους Ραζβάν Λουτσέσκου αναφορικά με την κατάρτιση της ενδεκάδας, αναφέροντας πως ο Ράφα Σοάρες θα πάρει τη θέση του τραυματία Μπάμπα, ενώ, ο Μουργκ θα ξεκινήσει βασικός αντί του Κωνσταντέλια, πλαισιόνοντας έτσι τους Ζίβκοβιτς, Τάισον και Σαμάτα στην επιθετική γραμμή.

Στη συνέχεια, σχολίασε τις δηλώσεις του Ρουμάνου τεχνικού και του Ντεσπόντοφ στη συνέντευξη Τύπου, ενώ τέλος στάθηκε και στο δυναμικό παρόν που θα δώσουν οι φίλοι της ομάδας στη Γερμανία, αφού μεταξύ άλλων, 30 λεωφορεία ταξίδεψαν από την Ελλάδα για την Φρανκφούρτη!

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x